Adaugă la comanda ta DLUX PRO CARD și beneficiezi de 20% REDUCERE LA PRIMA COMANDĂ și 10% la orice achiziție permanent și multe alte beneficii.
Află mai mult

ADAUGĂ-L ÎN COȘ

Fara nici un efort, extensiile de gene ne ajuta sa ne trezim in fiecare dimineata frumoase. 

Dar cum intretinem si ingrijim extensiile de gene?

Poti spune „bye-bye” mascara, caci pe durata purtarii extensiilor, uitam de existenta ei si de disconfortul creat in timpul demachierii.

In perioada in care purtam extensiile, totul de vine mai usor!  Demachierea se face cu spuma de curatare, pe care o aplicam la baza genelor, se foloseste apa din abundenta care apoi se usuca. Spuma de curatare are un rol important deoarece curata rezidurile de machiaj care se pot depune la radacina genelor.

Si, da, ati citit bine!  Nu trebuie sa va feriti genele de apa, acestea nu se degradeaza si nu isi schimba forma sau curbura, puteti folosi apa cu incredere, ori de cate ori este nevoie.

Perierea genelor se face odata sau de doua ori pe zi, de preferat a se evita pieptanarea lor daca sunt umede.

Purtatoarele de gene care au tenul gras sau un exces de sebum in zona T, pot folosi servetele matifiante sau lotiune tonica pe timpul zilei.

Machiajul pe timpul purtarii genelor nu trebuie sa fie in exces, iar indepartarea lui se face cu ajutorul spumei de curatare si a lotiunilor tonice sau a apei micelare.

Nu este indicat sa folositi creme pe baza de uleiuri esentiale, lotiuni cu un aport ridicat de ulei deoarce acestea slabesc rezistenta adezivului si astfel degradam extensiile si le reducem durata de purtare.

Foarte importante sunt primele 48 de ore dupa aplicarea genelor: trebuie sa se evite statul in aburi si la sauna, sa nu se ude genele cu apa, sa nu se efectueaze un machiaj strident, sa se evite folosirea lotiunilor pe baza de ulei care slabesc rezistenta adezivului.

Cum ne ingrijim extensiile de gene? | Dlux Professional Romania

Articole de blog similare - Dlux Professional Romania

Produs adăugat la favorite.

Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai bună experiență de utilizator.
Dacă continuați, presupunem că sunteți de acord să primiți cookie-uri de pe acest site.

{if $page.page_type == 'post'} {hook h='displayWrapperBottomInContainer'} {/if}