Adaugă la comanda ta DLUX PRO CARD și beneficiezi de 20% REDUCERE LA PRIMA COMANDĂ și 10% la orice achiziție permanent și multe alte beneficii.
Află mai mult

ADAUGĂ-L ÎN COȘ

Clientul S.C. ANM ANMA COSMETICS S.R.L. poate returna produsele achizitionate in urmatoarele situatii:
      A.Produsul care nu este conform cu specificatiile de pe site
      B. Coletele ce prezinta deteriorari severe
      C. Produsele ce au fost livrate gresit

Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.

Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor, conform Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 34/2014, pentru persoanele fizice ce achizitioneaza produse din site-uri, folosind tehnicile de comunicare la distanta.
Clientul este obligat sa notifice S.C. ANM ANMA COSMETICS S.R.L. intentia sa de a returna produsele achizitionate, prin orice mijloc de comunicare (email: office@dluxromania.ro) sau o data cu rambursarea produsului, in termen de maximum 14 zile calendaristice de la primirea produselor.
In cazul rambursarii contravalorii produsului, aceasta se va face in cel mult 14 de zile calendaristice de la data receptionarii produselor, prin virament bancar.
Contravaloarea serviciilor suplimentare incluzand dar nelimitandu-se la transportul produselor, achitata de catre client, nu se ramburseaza.
In toate cazurile, cheltuielile de returnare/re-expediere vor fi suportate de catre client.
Produsele returnate se trimit la adresa: S.C. ANM ANMA COSMETICS S.R.L., Piata Alba Iulia, Nr. 4, Bl. I3, Et. 4, Ap. 20, Sector 3, Bucuresti.

Pentru returnarea produselor te rugam sa completezi formularul de retur. Il gasesti in sectiunea "Contul meu - Istoric si detalii ale comenzilor" > Detalii > Retur.

Articole de blog similare - Dlux Professional Romania

Produs adăugat la favorite.

Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai bună experiență de utilizator.
Dacă continuați, presupunem că sunteți de acord să primiți cookie-uri de pe acest site.