DLUX PRO CARD – Card de fidelitate

 

”DLUX PRO CARD” este modul prin care ne recompensam cumparatorii nostri loiali, multumindu-le pentru alegerea facuta si oferindu-le numeroase avantaje si beneficii.

Fiecare posesor al ”DLUX PRO CARD”, are atribuit un numar unic de identificare (inscriptionat pe spatele cardului, care incepe cu „DPR”) pe baza caruia se poate bucura de beneficiiile si avantajele cardului nostru.

 

Cum pot achizitiona un card „DLUX PRO CARD” ?

 1. 1.    Online pe site-ul www.dluxromania.ro

Cardul „DLUX PRO CARD” poate fi achizitionat online, prin adaugare in cosul de cumparaturi ca orice alt produs DLUX Professional Romania, costul acestuia fiind de doar 25 lei. Dupa ce ati finalizat comanda pentru „DLUX PRO CARD”, veti fi contactat/a telefonic de un reprezentant DLUX pentru confirmarea comenzii.

Dupa confirmarea comenzii telefonice, „DLUX PRO CARD” va fi livrat prin curierat, iar in maxim 48 ore veti intra in posesia acestuia. Din acel moment veti beneficia, la comenzile urmatoare, de toate avantajele oferite posesorilor „DLUX PRO CARD”.

 

 1. 2.    Direct din magazinul DLUX Professional Romania

„DLUX PRO CARD” poate fi obtinut pe loc din magazinul DLUX, Piata Alba Iulia, Nr.4, Bloc I3, Ap.20, Sector 3, Bucuresti, prin achitarea contravalorii cardului, respectiv 25 lei. Din acel moment, va veti bucura de toate beneficiile si avantajele oferite posesorilor „DLUX PRO CARD”.

 

 

10 BENEFICII DE NOTA 10 PENTRU POSESORII DE ”DLUX PRO CARD”

 1. 1.    20% DISCOUNT permanent, la orice achizitie online facuta de pe site-ul www.dluxromania.ro sau din magazinele autorizate Dlux Professional Romania.*
 2. 2.    10% DISCOUNT la cursurile organizate de noi in cadrul academiei Dlux Professional Romania **
 3. 3.    Acces la zilele DLUX PRO CARD, zile de SUPER Reduceri Exclusive de 35% DISCOUNT la orice achizitie, pe care le organizam de cateva ori pe an.
 4. 4.    Acces la promotii dedicate exclusiv posesorilor ”DLUX PRO CARD”
 5. 5.    Cadou de „La multi ani!” Sarbatorim impreuna ziua de nastere si va oferim un CADOU din partea Dlux Professional Romania!
 6. 6.    Sunteti informati cu prioritate despre promotiile si suprizele oferite de Dlux Professional Romania
 7. 7.    Sunteti printre primii care incerca in exclusivitate, noile noastre produse si servicii.
 8. 8.    Asistenta permanenta din partea personalului Dlux Professional Romania, de Luni – Vineri in intervalul orar 09:00 – 18:00.
 9. 9.    Participare GRATUITA pe baza de invitatie la expozitiile la care participa Dlux Professional Romania.
 10. 10.    Datele dumneavoastra personale sunt in deplina siguranta.

*Discountul de 20% nu se cumuleaza cu alte reduceri, promotii si oferte deja existente pe site-ul www.dluxromania.ro

** Discountul de 10% nu se cumuleaza cu alte reduceri, promotii si oferte deja existente la cursurile DLUX.

Am achizitionat deja cardul „DLUX PRO CARD”, cum pot beneficia de avantajele acestuia?

 

Am cardul „DLUX PRO CARD”, cum ma autentific?

Care este perioada de valabilitate a programului „DLUX PRO CARD” ?

 

REGULAMENT PROGRAM „DLUX PRO CARD”

1.Organizator si modalitate de fidelizare

Prezentul program de fidelizare a Cumparatorilor este organizat de catre ANM ANMA COSMETICS S.R.L. si se desfasoara in conditiile prezentului Regulament si a Termenilor si Conditiilor DLUX.

Cardul ”DLUX PRO CARD” este proprietatea ANM ANMA COSMETICS SRL. In posesia acestui card pot intra doar persoanele fizice majore (ce au cel putin 18 ani impliniti) cu domiciliul in Romania.

2.Moduri de achizitionare a DLUX PRO CARD

Pentru a putea obtine un card ”DLUX PRO CARD” , doritorii vor trebui sa completeze un formular de inscriere, in mod complet, lizibil si cu date corecte si reale, in caz contrar inscrierea in acest program fiind refuzata.

Eliberarea cardului DLUX PRO CARD se face pe loc daca este achizitionat din magazinul nostru din Bucuresti, Piata Alba Iulia nr.4, Bloc I3, Ap.20, Sector 3, sau in termen de aproximativ 2 zile lucratoare daca este comandat online de pe www.dluxromania.ro

Fidelizarea posesorului cardului si oferirea beneficiilor aferente se face din momentul intrarii in posesia cardului in unul din cele doua modalitati de mai sus.

Acest card poate fi achizitionat independent de achizitionarea altor produse DLUX.

Dorinta de a achizitiona mai multe carduri nu are drept efect cumularea reducerilor si/sau a beneficiilor. De aceea, fiecare solicitant are dreptul la un singur ”DLUX PRO CARD” .

3.Durata programului de fidelizare

Prezentul program de fidelizare se desfasoara pe o perioada nelimitata de timp, DLUX avand dreptul sa inceteze oricand acest program, prin instiintare prealabila, respectiv prin postarea unui anunt pe Site-ul propriu si/sau in magazinul din Bucuresti, Piata Alba Iulia nr.4, Bloc I3, Ap.20, Sector 3 cu cel putin 10 zile lucratoare anterior datei incetarii programului. De la data incetarii acestui program Cumparatorii incadrati in acest program de fidelizare nu mai au niciunul din drepturile si/sau beneficiile dobandite anterior prin/in acest program de fidelizare. Pretul cardului nu este rambursabil in situatia incetarii acestui program de fidelizare.

In cazul in care exista mai multe oferte / discounturi se va aplica discountul cel mai mare. Discount-urile si ofertele nu se cumuleaza

4.Locatiile unde posesorii pot beneficia de beneficiile ”DLUX PRO CARD” : Magazinul din Bucuresti, Piata Alba Iulia nr.4, Bloc I3, Ap.20, Sector 3 si magazinul online www.dluxromania.ro

5.Beneficiile acordate posesorilor ”DLUX PRO CARD” cuprind: promotii de pret, oferte si invitatii la diferite evenimente si/sau cursuri, precum si alte oferte speciale si concursuri DLUX

6.Modul de acordare a beneficiilor

Ofertele si reducerile se aplica doar in masura in care posesorul de card il prezinta la casierie inainte de achizitionarea produselor dorite sau online insereaza codul unic inainte de plasarea comenzii. Posesorul de card care nu poate prezenta ”DLUX PRO CARD” in momentul efectuarii cumparaturilor nu poate beneficia de reducerile si beneficiile mentionate mai sus.

In caz de pierdere sau furt, posesorul va anunta de indata DLUX pentru blocarea codului unic, iar daca doreste un nou card va plati o noua taxa de emitere a cardului. In caz de deteriorare a cardului, acesta va trebui prezentat la magazinul din Bucuresti, Piata Alba Iulia nr.4, Bloc I3, Ap.20, Sector 3 pentru a stabili daca acesta poate fi inlocuit sau va trebui platita o noua taxa de emitere a cardului pentru unul nou.

Completarea si inscrierea, respectiv semnarea formularului de inscriere presupune exprimarea expresa a consimtamantului pentru prelucrarea urmatoarele date cu caracter personal nume, prenume, date CI, adresa, e-mail, numar de telefon, in scop de emitere a cardului si a desfasurarii acestei campanii de fidelizare in mod valabil, marketing, transmitere de comunicari comerciale si newslettere. Pastram aceste date cu caracter personal pe toata durata calitatii de membru in programul DLUX PRO CARD cat si pentru o perioada de 2 ani dupa incetarea acestei calitatii sau dupa ultima comanda plasata.

Participantii la acest program de fidelizare beneficiaza de urmatoarele drepturi de: informare, acces, rectificare și intervenție asupra datelor, de a nu fi supus(ă) unei decizii individuale, de a obtine restrictionarea prelucrarii si portabilitatea datelor, de a vă opune prelucrării și a solicita ștergerea datelor personale care vă privesc dar si dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe mijloace automatizate.

Pentru orice solicitari sau informatii cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal ne puteti contacta folosind datele de mai jos, adresandu-va ANSPDCP la adresa dataprotection.ro sau instantelor de judecata.

Email: dataprotection@dluxromania.ro

Sediu social fara activitate: Bucuresti, str. Raul Dorna nr. 8, bl. Z30, sector 6

Showroom: Bucuresti, Piata Alba Iulia nr.4, Bloc I3, Ap.20, Sector 3

DLUX isi rezerva dreptul de a modifica regulamentul si/sau modul de fidelizare al posesorilor de card ”DLUX PRO CARD” si perioada de desfasurare a programului, fara notificare prealabila, prin simpla publicare/actualizare a regulamentului pe aceasta pagina web www.dluxromania.ro si afisare in interiorul magazinului din Bucuresti, Piata Alba Iulia nr.4, Bloc I3, Ap.20, Sector 3 fara ca posesorul cardului ”DLUX PRO CARD” sa aiba dreptul de a se opune sau de a solicita despagubiri. De asemenea, DLUX isi rezerva dreptul de a refuza dreptul de participare in programul de fidelizare a unui utilizator in conditiile Termenilor si Conditiilor DLUX.

In cazul unei utilizari frauduloase sau abuzive a cardului ”DLUX PRO CARD” DLUX isi rezerva dreptul sa dezactiveze cardul de fidelitate astfel folosit, posesorul cardului pierzand reducerile si beneficiile acordate prin cardul respectiv. Totodata, in cazul in care posesorul cardului are un comportament care aduce atingere imaginii si/sau renumelui DLUX, bunei functionari, patrimoniului etc. DLUX are dreptul sa dezactiveze cardul de fidelitate ”DLUX PRO CARD” astfel folosit, posesorul cardului pierzand reducerile si beneficiile acordate prin cardul respectiv. Suplimentar in aceste cazuri, DLUX isi rezerva dreptul sa refuze includerea din nou a respectivului posesor/Cumparator in acest program de fidelizare.

Cardul de fidelitate ”DLUX PRO CARD” nu este instrument de plata sau de credit si este recunoscut ca generator de drepturi doar pentru DLUX, in conditiile prezentului Regulament.

Pentru detalii suplimentare privind Programul de fidelizare ”DLUX PRO CARD” , ne puteti contacta la adresa office@dluxromania.ro

Prin participarea la acest Program, utilizatorii confirma ca au luat la cunostinta si sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiillor prezentului Regulament si a Termenilor si Conditiilor DLUX.