Adaugă la comanda ta DLUX PRO CARD și beneficiezi de 20% REDUCERE LA PRIMA COMANDĂ și 10% la orice achiziție permanent și multe alte beneficii.
Află mai mult

ADAUGĂ-L ÎN COȘ

Despre DLUX Professional

INOVAȚIE, CALITATE ȘI PERFORMANȚĂ

Numele companiei – DLUX PROFESSIONAL – este format din două cuvinte – “DEAR” şi “LUXURY” – ce caracterizează în mod direct tot ceea ce noi dorim să transmitem.

Istoria DLUX PROFESSIONAL începe în anul 1993 în Coreea de Sud, prin conceperea şi producerea genelor false. În anul 2001, compania dezvolta arta fabricării extensiilor de gene, prin introducerea pe piaţă a extensiilor de gene fir cu fir. În anul 2003 DLUX PROFESSIONAL revoluţionează lumea genelor false fiind prima companie ce inventează casetele de gene, organizate pe diferite mărimi, forme şi culori.

ȚĂRI DIN
ÎNTREAGA LUME
MAGAZINE
ÎN ROMÂNIA
ANUL ÎN CARE A FOST FONDATĂ
COMPANIA DLUX PROFESSIONAL
DE CURSANȚI
AI ACADEMIEI
DE LASH TRAINERI
ÎN TOATÂ ȚARA

DLUX Professional în România

Anul 2016 marcheaza inaugurarea brandului DLUX Professional pe piata de lashmaking din Romania. In prezent DLUX Professional Romania a ajuns la un numar de 3 magazine fizice, Bucuresti (sediul principal), Constanta si Arad si este in cautarea celor mai bune locatii pentru clientii sai. Acelasi an inseamna deschiderea magazinului online www.dluxromania.ro , prin care am dorit sa extindem experienta de shopping oriunde pe teritoriul Romaniei prin intermediul caruia toti lash artistii din intreaga tara se pot bucura de produsele noastre premium.

O GAMĂ LARGĂ ŞI DIVERSIFICATĂ DE PRODUSE

Fie ca este vorba de noutăţi, extensii de gene, adezivi, produse de curatare si indepartare a genelor, produse de îngrijire, machiaj, accesorii, cosmetice  sau idei de cadouri, la DLUX Professional Romania orice dorinţă poate deveni realitate. Cu noi tineţi pasul cu tendinţele şi inovaţiile din domeniul extensiilor de gene, portofoliul nostru fiind în permanenţă îmbogăţit şi actualizat cu cele mai recent lansate produse. 

Toate produsele DLUX Professional au o fisa thenica (MSDS) care poate fi eliberata la cerere si sunt  certificate medical, testate dermatologic şi clinic, având în compoziţia lor ingrediente active ce împiedică apariţia potenţialelor iritaţii.

CERTIFICARE ANAB & ICR

Fiecare produs este fabricat şi testat în conformitate cu standardul ISO 9001:2015 si ISO 14001: 2015. 

TESTAREA PE ANIMALE & INGREDIENTE NATURALE

DLUX Professional este membru 𝐏𝐄𝐓𝐀 - 𝐂𝐑𝐔𝐄𝐋𝐓𝐘 𝐅𝐑𝐄𝐄 & 𝐕𝐄𝐆𝐀𝐍. Toate produsele noastre, și anume extensiile de gene, adezivii, primer-ul, remover-ul și cosmeticele, sunt 𝐯𝐞𝐠𝐚𝐧𝐞 și 𝐧𝐮 𝐬𝐮𝐧𝐭 𝐭𝐞𝐬𝐭𝐚𝐭𝐞 𝐩𝐞 𝐚𝐧𝐢𝐦𝐚𝐥𝐞.

CONSULTANŢĂ DE SPECIALITATE ŞI SERVICII DE CALITATE

Angajaţii noştri sunt în permanenţă la curent cu noutăţile şi tendinţele pieţei şi vă stau la dispoziţie cu informaţii şi consiliere profesionistă, pentru ca dumneavoastră să alegeţi produsul cel mai adecvat şi să vă simţiţi confortabil.  

Articole de blog similare - Dlux Professional Romania

Produs adăugat la favorite.

Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai bună experiență de utilizator.
Dacă continuați, presupunem că sunteți de acord să primiți cookie-uri de pe acest site.