CADOU la comenzi de minim 200 lei, 400 lei sau 600 lei VEZI OFERTA

Cursuri

Produse pe pagină:
Sortare după:

CURS Extensii Gene 1-3D-> 22 - 23 OCTOMBRIE- MONICA MARIN - BUCURESTI

> Durata Cursului: 2 ZILE> Data  Curs: 22 - 23 OCTOMBRIE> KIT Produse inclus> NOU! ..

1.450,00Lei

CURS Extensii Gene 1-3D -> 17 - 18 OCTOMBRIE - ANDREA PUSCAS - SATU MARE

> Durata Cursului: 2 ZILE> Data  Curs: 17- 18 OCTOMBRIE> KIT Produse inclus> NOU! -..

1.790,00Lei

CURS Extensii Gene 1-3D-> 14 - 15 OCTOMBRIE- GABRIELA BOANGIU - JUD. OLT

> Durata Cursului: 2 ZILE> Data  Curs: 14- 15 OCTOMBRIE> KIT Produse inclus> NOU! -..

1.450,00Lei

Despre DLUX ROMANIA ACADEMY


Dlux România Academy este susţinută de unul dintre cei mai mari producători de extensii de gene şi produse adiacente, recunoscut la nivel mondial, Dlux Professional.

Brandul Dlux Professional ia naştere în anul 1993 în Coreea de Sud prin conceperea şi producerea genelor false de cea mai bună calitate. Având peste 20 de ani de experienţă în fabricarea extensiilor de gene şi a tuturor produselor adiacente, poţi avea încredere că îţi vom pune la dispoziţie cele mai inovative produse, la o calitate de top.

Împreună cu cei mai buni master lash traineri din România am pus bazele Academiei Dlux, fiecare dintre ei fiind instruiţi la cele mai bune şcoli de profil din ţară şi de peste hotare. Prin exigenta cursurilor, ne vom asigura că absolvenţii academiei noastre să fie cât mai profesionişti, ceea ce îi va îndruma către o carieră şi un portofoliu larg de clienţi mulţumiţi.


Traineri DLUX ROMANIA ACADEMY


Angelica Radu – Brand Ambasador Dlux Professional 

Oras:  Constanta

Experienta: 4 ani

Salon: ANGELLYK EYELASHES


„Primii mei pași în domeniul frumuseții i-am făcut în urmă cu 5 ani. Timp de 2 ani am fost make-up artist, însă în momentul în care am descoperit meseria de lash-stilist, am hotărât să renunț definitiv la pensule și farduri, înlocuindu-le cu pensete și extensii de gene. La început am crezut că este nevoie să am  „super puteri” pentru a reuși să iau fiecare fir de geană în parte, dar, cu foarte multă răbdare și pasiune, am reușit să ajung astăzi  aici. De 1 an si jumătate sunt formator și predau cursuri în acest domeniu inovativ, învățând astfel peste 200 de fete să iubească și să aplice cu succes tehnicile acestei  meserii .

De altfel, de curând mi-am deschis și un salon dedicat exclusiv aplicării extensiilor de gene. Pentru a mă specializa, am participat de-a lungul timpului, la cursuri atât din țară, cât și de peste hotare! În plus, merg constant la seminarii și mi-am propus să nu mă opresc aici, deoarece îmi doresc să le ofer clientelor mele cele mai bune servicii!

În luna noiembrie, după nenumărate căutări și încercări de a găsi produsele potrivite, am descoperit bradul Dlux Professional! 

Această marcă îmi oferă cea mai variată gamă de gene, astfel încât serviciile oferite clientelor sunt o mărturie a împletirii profesionalismului cu calitatea”


Catalina Duminica – Brand Ambasador Dlux Professional 

Oras:  Braila

Experienta: 5 ani

Salon:  EVE Eylashes Boutique


„Înclinațiile pentru domeniul beauty au existat dintotdeauna, deși, la începutul carierei, am optat, ca orice proaspăt absolvent de liceu, pentru o facultate „cu viitor”, cum îi plăcea mamei mele să o numească. În cele din urmă însă, în momentul în care am intrat în contact cu acest domeniu, pasiunea pentru frumos a învins, iar zâmbetele largi ale clientelor îmi demonstrează în fiecare zi că am făcut alegerea corectă. Primul lucru la care m-am gândit atunci când mi-au fost prezentate extensiile de gene a fost că și femeile din orașul meu, Brăila, merită să arboreze o privire plină de frumusețe, siguranță și încredere în sine. 

Am participat la cât mai multe cursuri, unde m-am specializat în cele mai profesionale tehnici de aplicare. În plus, m-am familiarizat cu metode diferite de abordare a clienților și situațiilor dificile. Astfel, am devenit o parte din familia DLUX Professional România și am realizat că nu pot să păstrez doar pentru mine această experiență minunată. Prin urmare, am decis să împărtășesc aceste taine cu toți cei care își doresc acest lucru, pășind spre excelență”.


Esti pasionata de lashmaking? De restul ne ocupam noi:

  • Formarea ta ca lash stylist începe de la zero, nu ai nevoie de cunoştinţe anterioare în domeniu;
  • Punem la dispoziţia ta produse la o calitate de top de la unul dintre cele mai bine cotate branduri la nivel mondial, Dlux Professional
  • Punem accent pe practică: avem cursuri intensive de 2 zile de practică;
  • Consiliere permanentă din partea noastră după absolvirea cursurilor;
  • Diploma de absolvire a cursului pentru care ai optat;
  • Te vom învăţa cum să te promovezi pe facebook şi instagram;
  • Suport de curs structurat sub forma unui caiet de lucru;
  • Fisa de client;
  • Catalog de prezentare al produselor Dlux Professional;


Keep your eyelashes beautiful with Dlux Professional!

Together we are the best!