SUMMER SALE - 50% REDUCERE la produsele selectate VEZI OFERTA

Dlux Family #StayHome

Postat de Dlux 13.04.2020 0 Comentarii

Viata agitata de odinioara a ramas de domeniul trecutului. Iata ca ne-am lovit de o perioada foarte grea, pe care incercam sa o depasim cu responsabilitate, profesionist și mereu cu zambetul pe buze!

#Stamacasa, dar ne dorim cu totii sa ne simtim utili, iar zilele sa treaca cu folos, nu-i așa?
Dlux Professional Romania actioneaza conform devizei ”Suntem alaturi de voi!” și, din acest motiv, a implementat noi proiecte, astfel incat sa depasim #impreuna aceasta perioada dificila pentru toti. 

1. TRANSPORT GRATUIT LA COMENZI DE MINIM 199 LEI 
Cu siguranta, nu vreti sa va lipsiti de produsele preferate din gama Dlux. #Acasa a devenit coltul vostru de #Relaxare, spatiul unde doriti sa utilizati produsele de ingrijire si unde, bineinteles, va ganditi sa exersati tehnicile de aplicare si de formare a buchetelor de extensii de gene. Suntem in permanenta alaturi de dumneavoastra, asa ca oferim tuturor clientilor TRANSPORT GRATUIT la comenzi de minim 199 lei.
* Promotie valabila pana in data de 04 Mai 2020

2. CADOURI LA COMENZI DE MINIM 299 LEI 
Cui nu ii plac cadourile si surprizele?! 
Trebuie sa va inveselim cumva si am decis sa rasplatim fidelitatea cu o mica atentie. O caseta de gene, un remover sau un adeziv vor fi in pachetul cu produsele comandate. Cu siguranta, o sa aducem un moment de veselie in sufletele voastre pentru ca deviza noastra este: ”Daruim si castigam un zambet!”. 

3. PLATA CU CARDUL 
Pentru siguranta voastra si a angajatilor din domeniul transportului am decis sa implementam metoda de plata cu ajutorul cardului bancar. Nu ezitati si apelati la ea!
*Aceasta noua metoda de plata va fi in curand disponibila pentru comenzile plasate online.  

  

4. MASURI DE IGIENA LA NIVEL INTERN --> #STAYSAFE  
Suntem o familie mare si unita, DLUX FAMILY, si, tocmai din acest motiv, am luat masuri de protectie corespunzatoare, atat pentru noi, cat si pentru voi, cei care asteptati cu nerabdare sa primiti produsele.  

  • Programul de lucru este redus la 2 zile lucratoare pe saptamana, in aceasta perioada de "Stare de Urgenta", respectiv Luni si Joi, intre orele 10 - 18. 
  • Pentru fiecare dintre cele doua zile lucratoare ale acestei perioade am luat masuri la nivel intern, astfel incat purtarea mastilor si a manusilor a devenit obligatorie pentru toti angajatii Dlux.
  • De asemenea, masurile de igienizare a zonelor de lucru sunt realizate cu solutii de dezinfectare corespunzatoare, in fiecare dintre cele doua zile, deoarece siguranta angajatilor si a clientilor este pe primul loc.

5. DLUX ONLINE 

DLUX Romania Academy va pune la dispozitie informatii si materiale gratuite despre produsele noastre, despre modul lor de utilizare si despre tehnicile care ar trebui utilizate pentru a obtine rezultate finale optime. 
#online a devenit modul nostru de a fi cat mai aproape de voi, astfel incat o sa ne vedeti tot mai des cu tutoriale, atat pe Facebook si Instagram, cat si pe YouTube. 

6. CURSURI SI SEMINARII ONLINE 
In curand o sa aveti posibilitatea de a achizitiona cursuri si seminarii online, sustinute de trainerii experimentati ai Academiei Dlux Professional Romania. 

Sa ne revedem cu bine si mai puternici ca niciodata! 

Pana atunci, nu uitati: 
BE ACTIVE! 
STAY HEALTHY AT HOME! 
WASH YOUR HANDS! 

Monica Marin
Master Trainer & Sales Manager - DLUX Professional Romania

Lasa un Comentariu