Pana la 50% REDUCERE la produsele selectate cu PRO CARD VEZI OFERTA

Tendinte de peste Ocean

Postat de Dlux 26.10.2018 0 Comentarii

La fel ca hainele, extensiile de gene au propriile tendințe. Este foarte important pentru fiecare lash artist să fie în pas cu noile tendințe și să ofere cele mai în vogă tehnici clienților săi. Moda în materie de extensii de gene este schimbătoare iar schimbările în general sunt radicale. 
Îmi amintesc cât de WOW erau extensiile de gene de aceeași lungime ale lui Marilyn Monroe – erau un MUST HAVE la vremea aceea.

 
Mai târziu Tehnica Vulpiță a luat amploare devenind populară în rândul lash artiștilor -  prin efectul vizual creat cu extensiile de gene mai lungi, aplicate în colțurile exterioare ale ochilor.
La începutul anului 2011 au apărut noi inovații în materie de mascara, acestea fiind: rimelul water proof și rimelul semi-permanent. 
Cu toate acestea, odată cu apariția extensiilor de gene ultra subțiri de diferite grosimi 0.07 respectiv 0.10 (cele mai solicitate de peste 5 ani), genele de volum au câștigat faimă. De la tehnica de volum 2D/3D la tehnica de volum hyper. 
Unul dintre principalele criterii în materie de gene volumetrice este tranziția netedă și treptată între diferitele extensii de gene pe lungimi și curburi. Cu alte cuvinte, aplicarea extensiilor de gene pe linia superioară a genelor naturale este unul dintre criteriile de top.


Timp de mulți ani, tehnicienii au încercat să dezvolte această latură în materie de extensii de gene pe partea de volum, prin diferite tehnici de aplicare și prin diferite tehnici de formare a buchetelelor de extensii de gene. 
Acest lucru a dus la faptul că aplicarea extensiilor de gene volumetrice de înaltă calitate a încetat să mai fie o ofertă exclusivă. Acum, aproape fiecare lash artist ce are respect de sine și vrea să avanseze în lumea extensiilor de gene învață încă din primul an de practică tehnicile de volum.
Industria în materie de extensii de gene din zilele noastre oferă două proceduri foarte asemănătoare – aplicarea extensiilor de gene fir cu fir și tehnica de volum prin crearea buchetelelor 3D/6D/12D, care diferă doar prin densitatea genelor, efectul de styling și cel vizual.
Trendul binecunoscut în materie de extensii de gene ce vine din partea celebrității Kim Kardashian, parte a stilului său comercial –“tehnica extensiilor de gene Kardashian”  este printre cel mai populare. 
Extensii de gene mari, groase, ce au o curbură dramatică si arată ca razele soarelui au ajutat-o să devină un "mogul" de reality-show. Această tehnică de volum asimetric stil Kardashian s-a răspândit foarte repede în toată lumea. 
Eu și echipa mea de traineri în cadrul Academiei Dlux Professional, întotdeauna experimentăm și căutam soluții de actualitate în materie de extensii de gene. 

 

Lasa un Comentariu