CADOU la comenzi de minim 200 lei, 400 lei sau 600 lei VEZI OFERTA

Larisa Bondor Lash Trainer DLUX Judetul Arad

Postat de Dlux 06.06.2019 0 Comentarii

In urma cu 7 ani, am facut primii pasi in domeniul Beauty,urmand un curs de cosmetica. Totul a pornit ca un hobby, ocupandu-mi timpul doar dupa scoala si in weekend-uri, iar ce la inceput a fost o curiozitate, s-a transformat in pasiune.
Dupa 2 ani, am simtit nevoia sa diversific serviciile si am optat sa urmez mai multe cursuri: make up, microblading si extensii de gene. 


La inceput mi s-a parut o meserie grea, dar atunci cand iti doresti cu adevarat sa evoluezi, nimic nu te poate opri. In plus, a fost o sursa de relaxare, reusind sa ma detasez de tot si sa ma concentrez asupra aplicarii, iar ulterior aceasta relaxare s-a transformat in jobul meu zilnic, pentru ca ador sa vad femei frumoase,care se simt bine in pielea lor.
Intotdeauna mi-au placut acele mici detalii care fac diferenta, tocmai de aceea am ramas doar in domeniul extensiilor de gene. Acum, sunt lash artist & trainer, cu o experienta de peste 5 ani in domeniu. Organizez cursuri pentru ca vreau sa impartasesc experienta mea persoanelor pasionate de frumos. Mai mult, pentru ca am la baza psihologia si imi place nespus sa predau.

Va astept cu drag la cursurile mele sa descoperiti pasiunea pentru acest "lifestyle".

Despre salon
Am decis sa sa deschid aceasta afacere deoarece sunt o persoana ambitioasa, sociabila si independenta. Rutina nu ma reprezinta, tocmai de aceea am ales aceasta cariera pe care o pot diversifica , remodela sau de ce nu, incepe colaborari noi. Imi ofera nenumarate oportunitati de a-mi pune in valoare talentul, creativitatea si cunostintele.  


Am ales o sigla originala -LBeautylashes- pornind de la initialele numelui meu: L (Larisa), B (Bondor), asociate cu pasiunea mea pentru genele frumoase (beautylashes).
M-am alaturat familiei DLUX Romania ca master trainer pentru a impartasi aceasta pasiune impreuna si datorita profesionalismului, calitatii si serviciilor oferite pe parcursul timpului de catre o echipa minunata. Colaborand, vom putea oferi cele mai bune cursuri de baza, volum, laminare si produse de lash making din acest domeniu.

Lasa un Comentariu