Pana la 40% REDUCERE la produsele selectate VEZI OFERTA

Gabriela Boangiu Brand Ambassador Dlux Judetul Olt

Postat de Dlux 03.02.2019 0 Comentarii

Calatoria mea in lumea frumosului avea sa inceapa in urma cu 7 ani, cand incepeam facultatea de Psihologie Titu Maiorescu din Bucuresti, unde urma sa ma descopar si totodata sa scot la suprafata tot ce aveam mai frumos incepand din interior spre exterior.


In acei ani am decis sa fac primii pasi in a-mi materializa gandurile si am debutat ca hair stylist calificat, insa nu s-a creat acea rezonanta in care sa simt curiozitate si nevoia de a aprofunda. 
Tocmai de aceea, am mers mai departe si am ales make up-ul, unde m-am oprit pret de 4 ani activand ca make up artist in propriul salon Gabrielle Studio.
Si cu toate ca in fiecare zi ma bucuram de lucrarile mele, a venit momentul care mi-a implinit viata profesionala: prima experienta cu extensiile de gene.Am intalnit omul care mi-a deschis cea mai importanta usa a carierei si aveam sa urmez primul meu curs in acest domeniu.
Iar de aici, viata mea profesionala este completa, ma implineste si ma simt mai bogata sufleteste cu fiecare fata care imi trece pragul. Ma hraneste frumusetea pe care o redau oamenilor prin munca mea si multumirea pe care o primesc din partea lor.
Extensiile de gene nu mai sunt de multa vreme doar un capriciu, ele sunt necesitatea frumosului, putand face o parelala din cursul de psihologie: estetica frumosului - cine spunea ca psihologia nu este in stransa legatura cu lash making-ul?!


Ma numesc Gabriela Boangiu, sunt brand ambassador & trainer Dlux Professional Romania in judetul Olt si vreau sa-ti impartasesc secretele acestei meserii. Fii pregatita de o experienta indrazneata si pregateste-te de sentimentul unic pe care t-il ofera lumea extensiilor de gene.
Te astept cu drag la cursurile mele!

Lasa un Comentariu