Pana la 50% REDUCERE la produsele selectate cu PRO CARD VEZI OFERTA

FOTOGRAFIA si importanta ei in industria de Lash Making

Postat de Dlux 25.10.2018 0 Comentarii

Deci, până acum, deja am ajuns la concluzia că trebuie să jucăm TOATE ROLURILE.

Trebuie să fim cei mai buni lash artiști, trebuie să fim bune, politicoase, un bun terapeut, un bun ascultător și nu de puține ori un bun psiholog. Trebuie să stim de ce cad genele, de ce genele ei sunt mai mici decât ale prietenei, de ce ea nu poate purta gene de 15 mm în colțul extern, de ce, de ce, de ce?
Sună extenuant și câteodată nu e deloc amuzant să îndeplinim toate rolurile. 
Și acum să ne întoarcem la cuvântul cheie: FOTOGRAFIA.


Trebuie să știm/învățăm cum să “prindem“ fotografia perfectă. De ce? Pentru că fotografia este modul în care tu te exprimi ca artist de beauty, mai ales acum, în epoca digitală.
Este foarte important cum ne prezentăm în fața clienților și a potențialilor clienți, deoarece oamenii au format un reflex de a reacționa pozitiv la VIZUALURI spectaculoase, fotografia de calitate fiind cel mai bun instrument de marketing. 
Secretul nu este de a obține o fotografie bună de înainte/după, ci este de a atrage atenția clientului și de a-i transmite acestuia că tu ești ALEGEREA PERFECTĂ pentru îndeplinirea dorințelor.
Nu de fiecare dată fotografia trebuie să evidențieze setul perfect de extensii. Câteodată, ai nevoie doar de un mic detaliu, o strălucire a ochiului sau o culoare intensă a acestuia, o pată de ruj sau un accesoriu, pentru a face fotografia extrem de interesantă și captivantă.
Pentru a obține o fotografie “artistică“, joacă-te cu unghiurile, cu diferite fundaluri, folosește diferite fonturi pentru semnătura ta, încearcă prim planul pe un ochi, lasându-l pe celălalt în penumbră.
Cumpără o cameră profesională, uită-te la tutoriale pe YouTube, învață de la profesioniști și toate acestea îți vor schimba perspectiva asupra fotografiei perfecte în lash making.


Camerele foto ale telefoanelor mobile sunt și ele destul de avansate, însă asigură-te că sunt setate pe calitate maxima și ai o lumină bună pentru fotografie!
Așa este, dacă nu ai o lumină perfectă, poți să îți iei adio de la pozele tale de “calitate.“ Folosește o lampă de make up și orbește-ti modelul cu lumina puternică și fă-i poza perfectă. Cu siguranță nu se va supăra, doar este fericita posesoare a unui set nou de gene PERFECTE!

Tenul și pielea trebuie să arate sănătoase și curate! Nimeni nu va vrea să aiba extensii de gene dacă se uită la acnee sau puncte negre.

IMPORTANT – dacă este nevoie poți să faci și 100 de poze până când găsești unghiul perfect, pentru că acea fotografie te va face remarcată. Acea fotografie îți poate aduce noi 10 clienți!

Lasa un Comentariu