Ana Grigore - Brand Ambasador DLUX

Postat de Dlux 06.08.2020 0 Comentarii

Buna tuturor! Ma numesc Grigore Ana Maria,am 29 de ani si activez in domeniul extensiilor de gene de aproximativ 5 ani. 


Am absolvit facultatea SNSPA - Administratie publica in 2013, perioada in care am lucrat ca receptionera la o sala de fitness. In timpul liber aveam pasiunea stilizarii sprancenelor iar cu timpul am inceput sa aplic si gene tip smoc. Am simtit chemarea pe latura aceasta de beauty inca de tanara dar partea extensiilor de gene a luat amploare putin mai tarziu. 
In 2015 am avut ocazia de a sustine un interviu si un curs de extensii de gene la un salon de prestigiu din tara. A fost precum un test pentru mine pe care l-am trecut cu brio,deoarece indemanarea mi-a fost de ajutor si am simtit ca acest job imi este destinat. 
Dupa 2 ani, cand am observat ca nu mai evoluez si totul ramasese la acelasi nivel, am decis sa continui dar de data aceasta pe cont propriu. In tot acest timp am urmat diverse cursuri de perfectionare si astfel am simtit ca am reusit sa evoluez si mai ales ca pot deveni un antreprenor in aceasta industrie de beauty. 
Experienta cumulata in timp, practica si dragostea pentru frumos m-au condus catre inscrierea in diverse campionate. 
In 2018 am participat la Campionatul International “Lash Fest” unde au participat 12 tari, competitie la care am castigat locul al 2-lea la categoria 8D-12D. 


Inca de la inceputurile brandului DLUX am avut o afinitate pentru produse timp in care le-am si utilizat. Pe parcursul anilor au avut loc diferite schimbari si testari dar in cele din urma am ramas loiala brandului DLUX deoarece calitatea produselor, prietenia profesionala creata in timp cu staff-ul si promptitudinea cu care eram servita m-au facut sa raman fidela in totalitate acestui brand.

Toate aceste lucruri nu au trecut neobservate si pentru a prinde un contur cat mai frumos, aceasta colaborare a devenit publica deoarece am devenit Brand Ambasadorul – DLUX Professional Romania. 

Imi doresc sa realizam cat mai multe proiecte impreuna care sa mentina atat brandul DLUX un adevarat pion in industria de beauty cat si rezultate de exceptie pentru toata echipa academiei Dlux Romania. 

Lasa un Comentariu