5 motive pentru care vei iubi laminarea genelor

Postat de Dlux 13.02.2018 0 Comentarii

Te gandesti sa-ti extinzi serviciile in domeniul lash making? Catalina Duminica, master lash trainer, iti explica de ce te vei indragosti instant de procedura de laminare a genelor.

1. Atrage o clientela mai vasta.

Nu toate clientele sunt "disciplinate" si vin la procedura de intretinere lunara a extensiilor de gene fir cu fir. Serviciul de laminare nu necesita o intretinere permanenta si, in plus, costurile sunt mai mici pentru rezultate care pot tine pana la 8 saptamani.


2. De cate ori nu ai pierdut cliente pentru ca acestea au dezvoltat, in timp, o alergie temporara la extensiile de gene sau adeziv?

Procedura de laminare nu va dezvolta niciodata alergii sau iritatii si iti va permite sa-ti pastrezi clientele fidele.


3. O data invatat, la un curs predat de un lash artist autorizat, o sa ti se para un serviciu absolut mult mai usor de aplicat.

Spre deosebire de cursurile de aplicare a extensiilor de gene fir cu fir, care se intind pe o perioada mai lunga, unde poti dezvolta tehnici cu fiecare curs absolvit, tehnica de laminare poate fi invatata intr-o singura dupa-amiaza :) Si, o poti adauga instant pe lista ta de servicii, imediat dupa ce ai absolvit cursul.


4. Iti da mai multa credibilitate.

In momentul in care adaugi pe portofoliul si oferta ta o gama extinsa de servicii, devii profesionist. Clientii privesc intotdeauna diversitatea ca o nota pozitiva.


5. Nu mai trebuie sa fii "chirurg" si de multe ori iti ofera o pauza meritata de la procedurile standard care iti supun zona cervicala la stres.

Procedura este simpla si, mai mult decat atat, pauzele de 10-12 minute ale procesului iti ofera un pic de timp pentru a te destinde.


Inscrie-te si tu la cursul de laminare oferit de Dlux Professional Romania si invata  una dintre cele mai populare proceduri aparute in industria de beauty. 
Ofera clientelor tale o explozie de culoare si volum, o modalitate sigura si usoara de curbare a genelor naturale, dar in acelasi timp extrem de spectaculoasa. 

 

Lasa un Comentariu