Inapoi la site
Pentru că lash makingul este într-o continuă evoluție, iar Dlux Professional și-a asumat rolul de pionier în această industrie, vă prezentam un program dedicat în exclusivitate lash trainerilor, Dlux Academy Program.
De-a lungul timpului, colaborarea noastră cu lash artiști consacrați la nivel national și internațional ne-a făcut să înțelegem că trebuie să menținem standardele ridicate.
Tocmai de aceea, vrem să oferim lash trainerilor experimentați sau aflați la început de drum, toată experiența noastră acumulată în acești ani, cât și un pachet exclusiv de avantaje și beneficii.
Iată 
beneficiile
Dlux
Academy Program
Listă de
prețuri
preferențială
Produse
GRATUITE
pentru
academia ta
Promoții
exclusive
pentru
lash trainerii
înscriși în program
Veți fi primii
care află

de promoțiile
și surprizele
Dlux Professional
România
Veți fi primii
care încearcă
,
în exclusivitate,
produsele și
serviciile noastre
inedite
Asistență
din partea
Dlux Professional,
de luni – vineri
în intervalul
orar 09:00 – 18:00.

Industria lashmaking este intr-o continua evolutie, iar pe fondul schimbarii tendintelor  si a tehnologiei, misiunea DLUX Professional Romania a fost intotdeauna de a ridica standardele acestui domeniu si a venit in intampinarea celor care vor inovatie si produse de calitate. Astfel am creat acest program denumit ”DLUX ACADEMY PROGRAM” special conceput pentru tine disponibil in doua variante: BASIC si MASTER.

De-a lungul timpului, colaborarea noastra cu lash artisti consacrati la nivel national si international ne-a facut sa intelegem ca trebuie sa mentinem standardele ridicate.

Tocmai de aceea, vrem sa oferim lash trainerilor experimentati sau aflati la inceput de drum, toata experienta noastra acumulata in acesti ani, cat si un pachet EXCLUSIV de avantaje si beneficii.

Cum ma pot inscrie in programul „DLUX ACADEMY PROGRAM” ?

1.    Online pe site-ul www.dluxromania.ro/academie.html , prin accesarea butonului MA INSCRIU si apoi prin completarea formularului de inscriere. Ulterior vei primi pe adresa de email descrierea completa a programului ”DLUX ACADEMY PROGRAM” impreuna cu termenii si conditiile noastre.  

 

BENEFICIILE ”DLUX ACADEMY PROGRAM”

  1. Lista de preturi PREFERENTIALA;
  2. Produse GRATUITE pentru academia ta;
  3. Promotii EXCLUSIVE pentru lash trainerii inscrisi in program;
  4. Sunteti printre primii care afla de promotiile si suprizele DLUX Professional Romania;
  5. Sunteti primii care incearca, in exclusivitate, produsele si serviciile noastre;
  6. Asistenta permanenta din partea personalului DLUX Professional Romania, de Luni – Vineri in intervalul orar 09:00 – 18:00.

Daca impartasesti aceeasi viziune, te poti inscrie in program completand formularul standard, urmand sa fii contactat/a de un reprezentant DLUX Professional Romania pentru a primi toate detaliile necesare pentru urmatorii pasi.